DQS eSolutii


Grupul DQS ofera abordari inovative pentru continua dezvoltare a sistemelor de management si a oamenilor.

Expertii, auditorii, si clientii Grupului DQS detin peste 25 de ani de experienta in domeniul auditului si certificarii. Acestia si-au perfectionat cunostintele despre standarde, metode, si tehnici printr-un instrument software usor de utilizat pentru a dezvolta sistemele de management precum si calificarile personale. Organizatii din intreaga lume urmeaza sa beneficieze de expertiza acestora si de cunostintele specifice temeinice.

Splash_dqs_eA

eEvaluari

Instrumente de Evaluare pentru sisteme si procese de management

Auto-evaluarile evalueaza sistemul si rezultatul intr-un raport structurat, identificand atat punctele forte cat si oportunitatile de dezvoltare. Acest program poate fi utilizat ca baza pentru auditul intern, pentru verificarea scadentei sistemelor de management implementate, si pentru a demonstra propriile realizari clientilor prin intermediul unei declaratii proprii documentate. Sistemul este masurabil, astfel incat toate descoperirile pot duce la actiuni cu scop de imbunatatire continua.

Splash_dqs_eL

eInvatare

Instrumente pentru calificare personal

eInvatare pune la dispozitia membrilor personalului, expertilor si managerilor oportunitatea de a ''invata de la cei mai buni'', si furnizeaza documente justificative ale respectivelor cunostinte. Persoanele care studiaza sunt incurajate sa-si largeasca orizonturile in zonele de sisteme de management, standarde, si audit. Auditorii si alti experti isi impartasesc cunostintele specifice pentru ca persoanele care studiaza sa cunoasca, sa inteleaga - si sa implementeze.

 

Avantajele dvs.:

  • Abordare structurata pentru auto-evaluarile la sistemele de management
  • Documentatie pentru audit intern
  • Evaluare a scadentei inaintea certificarii
  • Confirmare prin declaratie proprie ca si dovada
  • Rapoarte complete cu lista de sarcini si baza pentru un proces de dezvoltare continua

Avantajele dvs.:

  • Baza de cunostinte actuala despre diverse sisteme de management
  • Proces de invatare adaptat propriului ritm
  • Ideal pentru formarea interna a companiilor
 

We also offer custom-tailored self-assessment and online learning solutions for your company’s needs. Contact us with your needs!

Visit DQS eSolutions platform now