Certificarea sistemelor


Certificarea Sistemelor Acreditata

Un audit de certificare face intotdeauna parte dintr-un proces de evaluare care tinde catre un succes durabil. Acest proces reprezinta o evaluare si supraveghere completa a unui sistem ce acopera minim trei ani. Conformitatea cu anumite norme sau standarde este examinata pe parcursul auditului de certificare efectiv si confirmat in mod oficial prin intermediul unui document - certificatul.

O conditie esentiala pentru certificare o reprezinta o evaluare independenta, impartiala si obiectiva de catre un tert competent.

Valoarea unui certificat depinde intotdeauna pe gradul de incredere publica in organul acreditat de certificare. DQS este furnizorul de servicii cu vechimea cea mai mare si cel mai experimentat in certificarea si evaluarea sistemelor si proceselor de management din Germania - si se bucura de cea mai buna reputatie in randul publicului, institutiilor si finantatorilor. Folositi reputatia noastra internationala pentru succesul dvs.

Noi emitem certificate recunoscute la nivel mondial bazate pe proceduri acreditate. In plus, beneficiem de o competenta diversificata si destul de ampla in ceea ce priveste normele. DQS a fost si este implicat in intocmirea a numeroase specificatii pentru normele din comitetele DIN si IQNet precum si ministere si asociatii. Cu noi va aflati la sursa cunostintelor specifice ale normelor.

Gasiti Serviciile noastre de Certificare Clasificate pe Sectoare de Industrie!

Descoperiti serviciile de certificare