Audituri pentru furnizori


Evaluati companiile furnizoare si sustineti dezvoltarea

Utilizand auditul nostru pentru furnizori veti putea evalua companiile dvs. furnizoare si sa le sustineti corespunzator, acolo unde este cazul. Stabileste instructiuni corporative standardizate si transparenta pe intreg lantul de aprovizionare pana la furnizorul din amonte. Aceasta stabilizeaza propriul dvs proces de productie si conduce la o dezvoltare de durata a situatiei competitive a companiei dvs.

Activati pe o piata globalizata in care furnizorii sunt deseori localizati peste tot in lume. Cu acest audit beneficiati in mod special de caracterul international al Grupului DQS - detinem birouri peste tot in lume si reteaua noastra de auditori cuprinde tot globul.

Marele nostru avantaj pentru dvs.: toti auditorii nostri detin cunostinte perfecte despre cultura si limba tarii. Va punem la dispozitie o intelegere detaliata si diferita a pietelor locale si veti putea evalua excelent furnizorii dvs. internationali - si astfel sa-i incurajati si sustineti in functie de circumstantele locale. In plus, beneficiati de experienta practica vasta a auditorilor nostri din toate sectoarele de industrie. Intotdeauna va punem la dispozitie auditori ce detin cunostinte tehnice specifice sectorului dvs precum si produselor si serviciilor dvs.

Beneficii suplimentare la o prima privire

  • Revizuiti portofoliul de furnizori impreuna cu noi si preveniti deficitul de aprovizionare.
  • Analize posibile si profile de verificare va ajuta sa identificati furnizorii potriviti pentru compania dvs., in mod particular realizati o modificare de succes a furnizorilor sau evaluati un furnizor de la care se achizitioneaza o singura data.
  • Va aratam noi tendinte in performanta si economie ajutandu-va astfel sa va perfectionati cerintele pentru furnizori.
  • Puteti crea competitie in mod sistematic furnizorilor dvs. cu ajutorul unei atitudini de sursa unica si sa va imbunatatiti pozitia de negociere.
  • Supravegherea pe termen lung a unui anumit furnizor sau analiza comparativa a mai multi furnizori va ajuta sa observati daca standardul solicitat de dvs este respectat sau poate fi respectat pe termen lung.
  • Ca si companie furnizoare de pe lista licitantului va puteti imbunatati in mod decisiv situatia competitiva utilizand auditul pentru furnizori deoarece astfel furnizati dovezi ale calitatii solicitate de catre viitorul dvs. client.