Castiga incredere – reduce riscurile – imbunatateste relatiile cu furnizorii

The Supplier Ethical Data Exchange Database is a worldwide platform for the exchange of information on ethically sustainable production in the supply chain.

Baza de Date pentru Schimb de Date Etice despre Furnizori este o platforma mondiala pentru schimbul de informatii despre productia sustenabila in mod etic din lantul de aprovizionare. Baza de date SEDEX permite membrilor sai sa-si administreze furnizorii si sa-si reduca riscurile prin schimbul de informatii despre performanta etica. In acest fel imbuatatirile in ceea ce priveste practicile de afaceri sustenabile din punct de vedere etic sunt efectuate in lantul de productie. Intreprinderile care efectueaza un audit SEDEX in conformitate cu Instructiunile SMETA si distribuie aceasta informatie in Baza de date SEDEX pot demonstra clientilor lor ca respecta principiile de productie sustenabila din punct de vedere etic si social.

Clientii pe de alta parte, isi pot administra eficient furnizorii in functie de aceste principii, reducandu-si astfel riscurile.

 

c_sedex-259x300
 

Beneficii pentru organizatia dvs:

  • Imbunatateste reputatia companiei
  • Avantaj competitiv
  • Reducerea riscurilor
  • Dezvoltarea relatiilor cu furnizorii
  • Unul in loc de mai multe audite

Related Certification Services