Prezentare generala certificari - Mancare & Bauturi

Siguranta alimentara – Gustul Increderii

In afara de functia lor vitala, alimentele si bauturile indeplinesc de asemenea functii sociale importante: o masa buna ofera placere si aduce oamenii impreuna. Daca pentru ca consumatorii sa se bucure de mesele lor, sisteme eficiente pentru siguranta alimentara trebuie sa fie bine stabilite.

Abordarea noastra holistica referitoare la siguranta alimentara include solutii pentru fiecare etapa: de la productie la ambalare si de la depozitare la transport. Evaluari independente nu va ajuta doar sa preveniti incidentele, dar si demonstreaza publicului angajamentul dvs. fata de igiena si siguranta. Navigati prin serviciile noastre de mai jos pentru a gasi abordarea care se potriveste nevoilor dvs.


Toate evaluarile oferite sunt bazate pe standarde solide nationale si internationale. Pentru a garanta actualitatea si caracterul adecvat al standardelor, luam in considerare sistemul de analiza comparativa al Initiativei Mondiale pentru Siguranta Alimentara (GFSI), si ne canalizam pe standarde care sunt deja recunoscute formal de catre Initiativa Mondiala pentru Siguranta Alimentara (GFSI). Apasati aici pentru a vizita site-ul Initiativei Mondiale pentru Siguranta Alimentara (GFSI), pentru cele mai curente informatii referitoare la standardele recunoscute formal.