IFS Logistica

IFS Logistica inchide bresa dintre productie si etapele comertului cu amantul, astfel asigurand transparenta si asigurarea calitatii in intreg lantul de aprovizionare cu alimente. Standardul este adecvat atat pentru produsele alimentare cat si nealimentare, si cuprinde toate activitatile logistice precum: transportul, depozitarea, distributia, incarcarea/descarcarea, etc.

IFS Logistica a fost intocmit de comerciantii germani si francezi, lucrand in colaborare cu alti comercianti si experti internationali. Standardul, care a fost in mod special creat pentru a indeplini cerintele acestui sector de business, se concenteaza intr-o mare masura pe managementul sistematic si complet de igiena si risc, managementul de stoc (primul intrat, primul iesit), controlul temperaturii si trasabilitate.

IFS Logistica – pentru cine?

IFS Logistica este aplicabil tuturor organizatiilor din sectorul de transport si logistica, pana la depozite si comercianti terti ce detin activitati proprii de transmitere si depozitare. Cerintele se aplica organizatiilor ce furnizeaza toate tipurile de servicii logistice, indiferent de temperatura (colgelate, refrigerate, sau fara racire) sau de modalitatea de transport (rutiera, feroviara, navala, etc.)

Din ce ince mai multi comercianti, producatori de bunuri ce poarta marca distribuitorului, si clienti ai depozitelor solicita ca furnizorii lor de servicii logistice sa detina certificarea IFS Logistica. Organizatiile care detin propriul departament de logistica trebuie sa respecte cerintele Standardului International pentru Alimentatie IFS.

Beneficii

  • Calitate si siguranta imbunatatite in intreg lantul de provizionare; de la productie pana la expediere, stocare si livrare la clientii comerciantilor cu amanuntul.
  • Dovada managementului sistematic de igiena si risc in depozitare si transport
  • Asigurarea bunelor practici de igiena, trasabilitate continua, si manipulare optima a tuturor bunurilor din stoc

Related Certification Services