Prezentare generala certificari - Hoteluri / Restaurante

Sporiti siguranta, conservati mediul si imbunatatiti confortul

Intr-o era in care solicitarile clientilor au devenit tot mai numeroase, bun nu mai este suficient de bun. Vizitatorii de asemenea se asteapta ca hotelurile sa fie curate, sigure si sustenabile - si pe buna dreptate.

DQS Romania ofera o gama completa de standarde nationale si internationale pentru a raspunde nevoilor hotelurilor si restaurantelor, concentradu-se pe aspecte precum igiena, siguranta alimentara si management calitatii.

Cu toate acestea,deoarece aceste standarde au o utilizare limitata pentru hoteluri si restaurante in comunicarea lor zilnica cu clientii, DQS Romania a dezvoltat de asemenea o serie de Marci de Conformitate Globala pentru Hoteluri si Restaurante. scopul seriei Marca GC este aceea de a furniza sigilii atractive din punct de vedere vizual care pot fi utilizate in scopuri promotionale. In urma unei evaluari efectuate de catre unul din auditorii nostri calificati, va puteti afisa Marca GC pentru Siguranta, Igiena si Sustenabilitate pe site-ul dvs, pe pliante si in infrastructura.

Clientii se vor bucura de sedere stiind ca exista standarde inalte care se respecta in hotelul dvs.

Aflati mai multe despre Conformitate Globala