BRC/IOP Standard Global pentru Ambalaje si Materiale pentru Ambalaje

BRC/IoP este proiectat pentru producatorii de ambalaje care furnizeaza componente sau ambalaje gata confectionate pentru ambalarea produselor alimentare, precum si furnizorii acestora. In plus, certificatul BRC/IoP este recomandat oricarui furnizor de materiale de ambalare pentru Marea Britanie caruia i s-a solicitat de catre lanturile de comercianti locali sa furnizeze o astfel de dovada.

O mare parte produsele alimentare comercializate in Marea Britanie poarta marca distribuitorului. Pentru a-si respecta obligatiile legale, comerciantii sunt obligati sa-si monitorizeze furnizorii si sa demonstreze ca depun toate diligentele la plasarea alimentelor pe piata. Aceasta include si producatorii de ambalaje pentru alimente care trebuie sa demonstreze indeplinirea cerintelor BRC/IoP.

Beneficii pentru organizatia dvs:

  • Incredere imbunatatita in randul comerciantilor si cumparatorilor de materiale de ambalare in siguranta, calitatea si legalitatea produsului.
  • Siguranta produslui sporita si riscuri mai mici pentru raspunderea de produs
  • Fluxuri de proces sigure si eficiente in interesul sigurantei materialelor de ambalare, pentru a putea identifica si controla rapid riscurile legate de igiena, calitate si pericole pentru sanatatea consumatorilor, si specifica masuri eficiente de prevenire.
  • Acces la piata alimentara britanica

Related Certification Services