Joburi & Oportunitati

Scopul evaluarii noastre este acela de a spori increderea intre organizatii, companii si clienti. Prin acordarea certificatelor catre companii si organizatii care respecta standardele importante, DQS Romania stimuleaza increderea si siguranta in industrii si servicii specifice.

Impartasim acest scop cu o gama larga de asociatii specifice industriilor, si auditori independenti - dintre care multi depun eforturi pentru o calitate si siguranta crescuta de zeci de ani. DQS Romania cauta in momentul de fata parteneri pentru a duce calitatea la un alt nivel.

Auditori

Sunteti un auditor cu experienta profesionala si in sectorul de activitate in cel putin 2 standarde internationale cu abilitatea si calificarea de a obtine si alte standarde? Activitatea noastra din Romania este intr-o continua crestere si lansam o invitatie sa aplicati pentru a deveni un auditor DQS acreditat cu recunoastere la nivel mondial. Invitam persoanele adecvate care detin experienta in Standardele Internationale si in Sectoarele de Activitate in Calitatea auditului; Mediu; OH&S; sisteme de management pentru sectorul automobilistic si alimentar sa se inregistreze in reteaua noastra de auditori asociati (contract).

O conditie pentru a deveni un auditor DQS o reprezinta experienta profesionala si manageriala de minimum 5 ani intr-un sector de activitate aplicabil si capacitatea de a aplica pentru cel putin 2 standarde internationale.

NB Nu oferim contracte de munca pe perioada nedeterminata pentru auditori.

Interesati? Va rugam sa ne trimiteti intrebarile / CV-ul dumneavoastra